قالب های فارسی وردپرس 4

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 4

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

جلوگیری از انتشار ۱۰۰ میلیون تن کربن دی اکسید در اثر کاهش مصرف انرژی به وسیله اینترنت اشیا

جلوگیری از انتشار ۱۰۰ میلیون تن کربن دی اکسید در اثر  کاهش مصرف انرژی در بخش خانگی، به وسیله اینترنت اشیاء باز هم نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات را به عنوان یک بخش مهم و حیاتی در کشور  پررنگ‌تر می‌کند. این صنعت پویا امروزه همه‌ی صنایع را دچار تغییر و تحول ساخته که یک نمونه مهم آن استفاده از ابزارهای این صنعت در بحث خانه هوشمند است. با زومیت همراه باشید.

اینترنت اشیا جهانی است که در آن هر چیزی، از جمله اشیا بی‌جان، برای خود هویت دیجیتال دارند و به کامپیوترها اجازه داده خواهد شد تا آن‌ها را سازماندهی و مدیریت کنند. مفهوم ماشین به ماشین یا M2M  راهی را که یک ماشین با ماشین دیگر جهت برقراری ارتباط انتخاب می‌کند، نشان می‌دهد. اینترنت اشیا هم چگونگی برقراری ارتباط یک دستگاه هوشمند با سرویس ابری و هم چگونگی اتصال دستگاه‌ها به همدیگر را نشان می‌دهد. اگر  مقاله قبلی زومیت با عنوان اینترنت اشیا و پروژه‌های شرکت‌های بزرگ  را خوانده باشید ، بهتر این مفهوم را درک خواهید کرد.

مطابق مطالعات انجمن فن‌آوری مصرف‌کننده CTA - Consumer Technology Associationافزایش استفاده از تکنولوژی اتوماسیون خانه از طریق اینترنت اشیاء (IoT) دارای پتانسیل قابل‌توجهی برای صرفه‌جویی انرژی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای دارد. مطالعه پتانسیل صرفه‌جویی انرژی تکنولوژی اتوماسیون خانگی نشان از مطابقت وسیع تولیدات اتوماسیون خانگی مانند مدارات کنترل دما و روشنایی است، به‌طوری‌که اگر این وسایل به هدف صرفه‌جویی به کار بسته شود، می‌تواند از انتشار ۱۰۰ میلیون تن کربن دی‌اکسید - CO2 جلوگیری کرده و مصرف انرژی در زیر بخش خانگی (در ترازنامه انرژی یک کشور) را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

این مطالعه در مرکز فرانهوفر در سیستم‌های انرژی پایدار Fraunhofer Center for Sustainable Energy Systems- CSE  تعریف و به کمک CTA انجام گرفت. در این مطالعه، ۱۷ راهکار مهم  شناسایی و ۵ مورد به‌منظور بررسی دقیق‌تر انتخاب شدند و تحلیل در سطح کلان برای این ۵ مورد در نظر گرفته شد. در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم.

۱- ترموستات‌های متصل به شبکه  - connected thermostats :

این ترموستات‌ها قابلیت کنترل از راه دور با استفاده از اسمارت فون، تبلت، کامپیوتر را بر بستر شبکه‌ی اینترنت دارند که مسلماً باعث تسهیل کنترل دمای محیط و استفاده بهینه از انرژی خواهند شد.

مطمئناً برنامه‌ریزی یک ترموستات توسط تلفن همراه صرفه‌جویی انرژی بهتری در مقایسه با خانه‌ای هوشمند با پنل نمایشگر روی دیوار خواهد داشت. این ترموستات‌های هوشمند، حتی قابلیت آموزش و مطابقت خود با شرایط برنامه‌ریزی‌شده رادارند. به‌عنوان‌مثال سیگنال کنترل این ترموستات می‌تواند حس‌گر تردد افراد باشد و دما متناسب با افراد حاضر در محل تنظیم گردد. یا می‌توان دما را در زمان خواب به نحو دلخواه تنظیم کرد و یا شرایط کاری‌اش متناسب با آب‌وهوای بیرون یا سیگنال پاسخگویی بار (Demand Respone) باشد البته شاید مفهوم پاسخگویی بار برای ما کمی ناشناخته باشد.

حتی این ترموستات می‌تواند با قیم متغیر برق مصرف را تطابق دهد. بنابراین درصورتی که قیمت برق لحظه‌ای در بازار برق محل مسکونی بالا باشد، این ترموستات دمای مد نظر را به جهت کاهش مصرف تغییر می دهد. البته هنوز بازار برق به این شکل در صنعت برق کشور ما وجود ندارد و عملا تقسیم بندی زمانی هزینه‌ای به سه دسته، عادی، کم باری و پیک بار تقسیم می‌شود که با این وجود استفاده از این وسایل باعث کاهش در هزینه‌های مصرف انرژی خواهد شد.

ترموستات هوشمند

۲- کنترل ناحیه ای تهویه مطبوع -  HVAC Zoning Control :

HVAC یا  Heating, Ventilating and Air Conditioning که به مجموعه فناوری‌های مربوط به «گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع» اطلاق می‌شود، دربرگیرنده راه حل‌های مربوط به ایجاد آسایش از طریق تهویه و ایجاد شرایط دمایی مطبوع برای محیط‌های داخلی ساختمان است. هنگامی‌که یک سیستم تهویه مطبوع برای کنترل چند فضای مستقل و ایزوله از هم طراحی می‌شود. به هریک از این قسمت‌ها یک منطقه یا یک Zone گفته می‌شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.