پر طرفدارترین شبکه اجتماعی دنیا،۴ فوریه ۲۰۰۴ توسط زاکربرگ جوان به وجود آمد. این شبکه اجتماعی به دلیل نقض حریم خصوصی افراد و سوءاستفاده از اطلاعات مردم، بارها مورد شکایت افراد حقیقی و حقوقی قرار گرفته است. احتمالا می دانید که فیس بوک در سال های 2012 و 2014 به ترتیب، اینستاگرام و واتس اپ را خریداری کرد و هم اکنون به علت اختلاف نظرهای شدید بنیان گذاران برنامه های یاد شده با زاکربرگ، هیچ یک از آن ها دیگر در فیس بوک کار نمی کنند. در سال گذشته «برایان اکتون» بنیان گذار واتس اپ از کاربران خواست تا از فیس بوک برای جلوگیری از نقض حریم شخصی شان خارج شوند و «کوین سیستورم» و «مایک کی رگر» موسسان اینستاگرام هم در سپتامبر گذشته فیس بوک را ترک کردند. در این شرایط نامناسب، فیس بوک اعلام کرده که قصد دارد قابلیت گپ پیام رسان فیس بوک و نیز بخش تبادل پیام برنامه های اینستاگرام و واتس اپ را در یکدیگر ادغام کند تا گفت وگوی کاربران این سه برنامه با یکدیگر تسهیل شود. در این پرونده علاوه بر ارائه جدیدترین و جالب ترین آمارها درباره فیس بوک، نحوه کسب درآمد این شبکه اجتماعی و چند شکایت از آن را که خبرساز شده، خواهید خواند.
از ایده تا اجرای یکی از باسابقه ترین شبکه های اجتماعی که حاشیه های زیادی داشته است آیا«زاکربرگ» ایده فیس بوک را دزدید؟
اگر بخواهیم به تاریخچه فیس بوک بپردازیم، باید به وبسایت Facemash اشاره کنیم که زاکربرگ آن را با هدف سرگرمی بین دانشجویان هاروارد ساخت. وبسایتی که در آن دانشجویان به ظاهرِ دوستان خود از روی عکس شان رای می دادند اما حجم بالای دانلود این وبسایت که موجب اختلال در اینترنت دانشگاه شد و همچنین ناراضی بودن بعضی دانشجویان از این که عکس شان در این وبسایت مورد استفاده قرار گیرد، موجب شد دانشگاه وبسایت را مسدود کند. پس از مسدود شدن وبسایت Facemash بود که «دیویا نارندرا» به همراه شرکایش تایلر و کارمون وینکلووس که پیش از این، ایده یک شبکه اجتماعی به نام هاروارد کانکشن را می خواستند عملی کنند سراغ زاکربرگ آمدند تا از نبوغ برنامه نویسی او استفاده کنند. مارک موافقت کرد که در پروژه آن ها همکاری کند اما همزمان با این ماجرا بود که شیطنت مارک گل کرد و او تصمیم گرفت که ایده یک شبکه اجتماعی فوق العاده را دور از چشم شرکایش عملی کند.
پرداخت غرامت توسط زاکربرگ
مارک 20ساله در فوریه 2004 به همراه چهار تن از دوستانش برنامه نویسی این شبکه اجتماعی را با نام The Facebook آغاز کردند و این وب سایت در ابتدا برای دانشگاه هاروارد طراحی شد اما مدتی بعد در دانشگاه های دیگر هم توسعه یافت. پروژه اجتماعی آن ها خیلی سریع رشد کرد. با توسعه این شبکه اجتماعی در سال 2005 ،
آدرس این وبگاه به facebook.com تغییر یافت و در سال 2006 محدودیت حضور فقط دانشجویان در این وبسایت برداشته شد و رسما این شبکه اجتماعی در دسترس عموم قرار گرفت. کمی بعد و در همان سال برادران وینکلووس و نارندرا که زاکربرگ را در پروژه هاروارد کانکشن به همکاری فراخوانده بودند، او را به سرقت ایده خود متهم و رسما از او شکایت کردند. آن ها مدعی شدند، مارک به جای انجام تعهدات خود برای آن طرح، منبع اصلی اطلاعاتی آن ها را برای تاسیس فیس بوک به کار گرفته است. زاکربرگ در ابتدا اعلام کرد، شبکه اجتماعی فیس بوک هیچ ارتباطی با پروژه هاروارد کانکشن ندارد اما چند نوبت شکایت رسمی نارندرا و برادران وینکلووس که تا سال 2011 هم ادامه داشت باعث شد مارک برای حل و فصل موضوع 45 میلیون دلار به هاروارد کانکشن که حالا به کانکت یو تغییر نام داده بود، غرامت پرداخت کند.
شیوه فیس بوک برای کسب درآمد بیشترکه عده زیادی را معترض کرده است
تحلیل و فروش اطلاعات شخصی کاربران
مدتی پیش فاش شد که فیس بوک اطلاعات شخصی بیش از 50 میلیون کاربر را به شرکت «کمبریج آنالیتیکا» -شرکتی که با ترکیب داده کاوی و تحلیل داده ها در فرایندهای انتخاباتی و سیاسی خدمات ارائه می دهد- فروخته و کمبریج آنالیتیکا هم از اطلاعات به دست آمده در تبلیغ انتخاباتی دونالد ترامپ در سال 2016 استفاده کرده است. این اولین باری نیست که چنین چیزی درباره فیس بوک می شنویم. پایگاه «اینترسپت» سندی از فیس بوک رو کرده است که نشان می دهد این شرکت از اطلاعات مجازی کاربران برای پیش بینی رفتار آن ها استفاده می کند و این پیش بینی ها را به شرکت های تبلیغاتی می فروشد. فیس بوک اطلاعات شخصی افراد شامل روابط میان دوستان، موضوعات مورد علاقه، تعداد و محتوای نوشته ها و زمان حضورشان در شبکه اجتماعی را جمع آوری و طبقه بندی می کند و براساس آن ها الگوهای رفتاری کاربران را به دست می آورد. نرم افزار هوش مصنوعی فیس بوک، با قدرت پیش بینی رفتار آینده کاربران به شرکت ها اجازه می دهد با تبلیغات هدفمندشان آن ها را نشانه بگیرند. این سیستم که «پیش بینی وفاداری» نام گرفته است با توجه به اطلاعات ذخیره شده در پروفایل کاربر، تخمین می زندکه آیا او به استفاده از محصول یا خدمتی ادامه می دهد یا خیر. این شرکت با خریدن دیگر پیام رسان ها مثل اینستاگرام و واتس اپ به تنوع بخشی و توسعه بخش های درآمدزایی خود فکر کرد اما مدل کسب وکارش بیشتر روی تبلیغ متکی است. ادعا می شود در سال ۲۰۱۵، حدود ۹۵ درصد درآمد جهانی فیس بوک از تبلیغات به دست آمد و تنها ۵ درصد آن حاصل دیگر بخش ها مانند پرداخت بازی های روی پلت فرم فیس بوک، پست های تبلیغاتی کاربران و تجارت الکترونیک بود.
خبرسازترین شکایت ها از فیس بوک
شاید ندانید اما پشت چهره موجه شبکه اجتماعی فیسبوک که از سال 2004 تا الان موفق عمل کرده و توانسته مخاطبان خود را در سراسر جهان حفظ کند، کلی شکایت و نارضایتی وجود دارد که روحتان از آن ها بیخبر است. در ادامه تعدادی از شکایتها را که تنها در یک سال اخیر رسانه ای شده است، با هم مرور می کنیم.
شکایت از اپلیکیشن فیسبوک مخصوص کودکان:گروههای حامی کودکان و نوجوانان میگویند که اپلیکیشن پیامرسان فیسبوک مخصوص کودکان برخلاف قوانین فدرال، اطلاعات شخصی کاربران سنین پایین را بدون تایید والدین شان جمعآوری میکند. در شکایت تنظیم شده آمده است که اپلیکیشن درخواست تایید COPPA را ندارد و کاربر نمیداند آیا واقعاً حریم خصوصی کودکان توسط این برنامه حفظ میشود یا نه!
شکایت سهامداران فیسبوک :زمانیکه زاکربرگ، اعلام کرد میخواهد بهطور رسمی وارد عرصه سیاست شود، بسیاری از سهامداران انگیزه این کار را قدرتطلبی و دلیل ایجاد تغییرات ساختاری در فیسبوک دانستند و علیه این مولتی میلیاردر شکایت تنظیم کردند.
شکایت کارمند سابق فیس بوک به دلیل ابتلا به اختلال روانی:یکی از کارکنان سابق شبکه اجتماعی فیسبوک از این شرکت به دلیل کوتاهی در محافظت از او در برابر پیامدهای مخرب محتواهای این شبکه شکایت کرد. او گفته است که براساس وظیفه شغلیاش مبنی بر حذف تصاویر و ویدئوهای مبتذل و زننده، روزانه هزاران ویدئو، تصویر و تبلیغ درباره سوءاستفاده جنسی از کودکان، تجاوز، شکنجه، بریدن سر، قتل، خودکشی و... مشاهده میکرده که باعث ایجاد اختلالات روانی در او شده است.
شکایت یک وکیل معروف به خاطر مردم:«max schrems»، وکیل معروف که شهرتش را مدیون درجه یک بودن در حرفهاش است، با حضور در دادگاه کشور «اتریش» شکایتی علیه فیسبوک مطرح و این شرکت را متهم به نقض قانون موسوم به «مقررات حفاظت از اطلاعات عمومی» کرد.
شکایت کاربران سامسونگ:برخی کاربران موبایلهای سامسونگ گله دارند که حساب کاربری و اپلیکیشن فیسبوکی که در دستگاه شان نصب شده، حذف نمیشود و کاربر فقط میتواند آن را غیرفعال کند. این نگرانی موجب شکایت علیه این شرکت شد.
شکایت «ویتنام» از فعالیت سیاسی در فیس بوک:ویتنام با شکایت از فیسبوک، این شبکه اجتماعی را متهم کرد که قانون جدید سایبری این کشور را که از ابتدای امسال به اجرا گذاشته شده، نقض کرده است زیرا مخالفان دولت کمونیستی «هانوی» همچنان در این شبکه فعال هستند.
شکایت «بلکبری» به دلیل سرقت:شرکت کانادایی «بلکبری» رسما از شرکت مادر فیسبوک که اپلیکیشنهای «اینستاگرام» و «واتساپ» را هم در اختیار دارد، بهدلیل سوءاستفاده از حق امتیازات و اختراعات متخصصان اش شکایت کرد.
6 آمار جالب درباره فیس بوک و پیام رسان های زیر مجموعه اش
2.32 میلیارد
طبق آماری که در 31 دسامبر 2018 میلادی منتشر شد، فیس بوک بیش از 2.32 میلیارد کاربر فعال در سراسر جهان دارد.
5درصد
در سال 2018 تعداد کاربران اینستاگرام از مرز یک میلیارد گذشت و نرخ رشدی معادل 5 درصد داشت. این نرخ رشد از سرویس های پیام رسان مشابه در همین سال بیشتر است.
11.97میلیارد
درآمد فیس بوک در سه ماهه اول سال 2018 حدود 11.97 میلیارد دلار بوده است. این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی 49 درصد افزایش داشته است.
1.5میلیارد
واتس اپ با 1.5 میلیارد کاربر، محبوب ترین پیام رسان درجهان است. بنابراین تعدادکل کاربران زیرمجموعه های فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ فاصله چندانی تا پنج میلیارد ندارد.
160دلار
پیش بینی های جدید شرکت پژوهشی «سیترون ریسرچ» نشان داده است که سهام فیس بوک در سال 2019 میلادی می تواند با ارزش 160 دلار به ازای هر سهم فروخته شود.
138.3میلیارد
براساس سهام و سود
فیس بوک در سه سال گذشته، ارزش خالص فیس بوک در سال 2018 میلادی فقط کمی از 140 میلیارد دلار کمتر بود.
به گزارش ایسنا، هفته گذشته بود که اخبار و گزارشهای متعددی در فضای مجازی و رسانهها منتشر شد که نشان میداد باگ و آسیب پذیری جدیدی در پلتفرم تماس ویدئویی فیس تایم اپل وجود دارد که به افراد غریبه و هکرها این امکان را میدهد با برقراری یک تماس ویدئویی از طریق پلتفرم فیس تایم با مخاطب و کاربر موردنظر، حتی بدون اینکه وی جواب تلفن خود را بدهد و تماس برقرار شود، قادر خواهند بود صدای محیط پیرامون مخاطب موردنظر را از طریق میکروفون موجود در گوشی آیفون شنود کرده و از تمامی مکالمات خصوصی آنها به صورت مخفیانه آگاه و مطلع شوند.
بلافاصله بعد از انتشار این خبر، یکی از سخنگویان اپل در این خصوص خطاب به کاربران و کارشناسان اعلام کرد که اپل از این موضوع آگاه است و کارشناسان مربوطه نیز درصدد هستند تا هرچه سریعتر باگ و مشکل مربوطه را برطرف کنند. ما قصد داریم که این مشکل امنیتی را از طریق یک بهروزرسانی نرم افزاری که احتمالاً در هفته آینده منتشر میشود، در اختیار کاربرانمان قرار دهیم.
بر اساس گزارش وب سایت phonearena، حالا به نظر میرسد که اپل با انتشار بیانیه و پیامی جدید، ضمن عرض پوزش از کاربران پلتفرم تماس ویدئویی فیس تایم، اعلام کرده است که نسخه بهروزسانی و آپدیت جدیدی را در هفته جاری منتشر خواهد کرد تا کاربران بتوانند با خیال راحت و آسوده به تماس ویدئویی در این پلتفرم بپردازند و هیچ مشکل امنیتی نیز برای آنها بوجود نیاید.
انتظار میرود در هفته جاری کاربران بتوانند با دریافت جدیدترین نسخه از سیستم عامل آی او اس، این آسیب پذیری و ضعف امنیتی را رفع کرده و امنیت سایبری دستگاه خود را افزایش دهند.
به گزارش ایسنا، با توجه به رکود بازارهای جهانی موبایل در سالهای اخیر، پیشبینی کاهش نرخ رشد اقتصاد جهانی و همچنین تشدید بحرانهای اقتصادی و تنشهای سیاسی و تجاری در کشورهای مختلف، بسیاری از غولهای تکنولوژی و شرکتهای فعال در حوزه تولید محصولات فناوری محور تصمیم گرفتهاند که به تولید و توسعه سرویس و فناوریهای نوین دیگری بپردازند تا بدین ترتیب بتوانند به جبران ضرر و زیانهای ناشی از کاهش میزان فروش گوشیهای هوشمند و در عوض، افزایش سودآوری و درآمدزایی ناشی از تمرکز بر روی سایر حوزههای جدید بپردازند.
حالا شرکت اپل نیز بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان موبایل و محصولات فناوری در جهان در همین راستا تصمیم گرفته است که وارد صنعت بازیهای رایانهای و گیمینگ شود چراکه به تازگی گزارشهای جدیدی به نقل از منابع آگاه از تصمیمات و اقدامات اپل منتشر شده است که نشان میدهد این غول تکنولوژی در نظر دارد یک سرویس استریم آنلاین و اشتراک بازی را برای کاربران و علاقمندان به گیمینگ توسعه داده و ایجاد کند تا بدین ترتیب با رقبای قدرتمند و دیرینهای که در سالهاست در حوزه پلتفرم و سرویسهای استریم و اشتراک بازیهای رایانهای فعالیت میکنند و از جمله مهمترین و بزرگترین آنها میتوان به سونی، مایکروسافت و نینتندو اشاره کرد، به رقابت تنگاتنگی بپردازد.
البته این طور که از گزارشهای منتشر شده در وب سایت ۹to5mac معلوم و مشخص است، سرویسی که اپل میخواهد به توسعه و ارائه آن بپردازد، همانند سرویس اشتراک فیلم و سریال نتفلیکس است و بدین ترتیب با کنسولهای بازی قدرتمند و اختصاصی ایکس باکس مایکروسافت و پلیاستیشن سونی تفاوتهای فاحشی خواهد داشت.
حالا که چند هفته از شروع سال جدید میلادی سپری شده فرصت خوبی است تا محققان و تحلیلگران روندهای تکنولوژی در این سال را بعد از بررسی معرفی کنند.
در این بین برخی از سایتها نیز با سرک کشیدن در دنیای اپلیکیشنها برترین برنامههایی که میتوانند در سال ۲۰۱۹ انجام کارهای روزانه و حتی کار حرفهای افراد را راحتتر کنند ،معرفی کردهاند. بدون شک اگر اپلیکیشنها نبودند قابلیتهای گوشیهای هوشمند بدون استفاده باقی میماند. اگر دوست دارید بدانید در سال جدید میلادی چه اپلیکیشنهایی میتواند کارایی گوشی و زندگی شخصی و کاری شما را افزایش دهد در ادامه با ما همراه باشید. در گزارش زیر لیستی از بهترین برنامههای موبایلی به انتخاب سایت هایی چون CNET، مشیبل، تچریدر را به شما معرفی میکنیم.
برترین برنامه عکاسی و ویرایش عکس
در لیست سایتهای مختلف که بهترین اپها برای استفاده در سال ۲۰۱۹ را به کاربران پیشنهاد دادهاند حداقل نام ۵ برنامه برای ویرایش عکس دیده میشود. اما در این بین Snapseedجایگاه ویژهای در تمام بررسیها دارد. این اپلیکیشن معروفترین، محبوبترین و بهترین اپلیکیشنهای ویرایش عکس برای سیستم عاملهای اندروید وios است که در سالهای گذشته بهخاطر قابلیتهای ویژه خود توانسته بهعنوان بهترین برنامه سال نیز انتخاب شود.
این برنامه آنقدر موفق بود که حتی گوگل هم آن را خرید. قابلیتهای ویرایش عکس این برنامه هم کاربران حرفهای و هم کاربران نیمه حرفهای را مورد توجه خود قرار داده است. قابلیتهای این برنامه با هر بار بهروزرسانی بیشتر هم میشود.گرافیک و طراحی این اپلیکیشن از کیفیت بالایی برخوردار است و کار کردن با آن بسیار ساده است. بسیاری کیفیت ویرایش این برنامه را با برنامه معروف و حرفهای فتوشاپ مقایسه میکنند. با کمک این برنامه کاربران به بیش از ۲۹ابزار و فیلتر متنوع که شامل گزینههایی چون Perspective, Healing, Brush, HDR, Structure و... میشود دسترسی خواهند داشت. در همین زمینه نام برنامه Filmborn در بین بهترین برنامهها برای عکاسی و ویرایش نیز دیده می شود.
این برنامه به زبان سادهتر تلفیقی از یک اپلیکیشن عکاسی مدرن و یک دوربین قدیمی است. ابزار نورسنجی، ترازسنج، فلش، چهار کادر مختلف و سه لنز 32، 35 و 50 میلیمتری دیجیتالی همه امکاناتی هستند که به سبک دوربینهای قدیمی در این برنامه در اختیار کاربران قرار گرفته است. این برنامه برای اینکه به فضای عکسها، رنگ و بوی فیلمهای قدیمی «کداک» یا «فوجی فیلم» بدهد فیلترهایی در اختیار کاربرانش میگذارد که تونالیته رنگی خاص آنها را شبیهسازی میکند.
با ترکیب این فیلترها و امکانات عکاسی اپ میتوانید تصاویری بگیرید که انگار واقعاً با دوربینهای قدیمی ثبت شدهاند. فیلم بورن به غیر از ارائه تنظیمات دستی هنگام عکاسی، یک ویرایشگر حرفهای عکس هم هست و امکاناتی مانند منحنیهای تنظیم نور و رنگ (در نسخه پولی) را به شما ارائه میکند. این برنامه تنها در اختیار کاربران سیستم عامل ios قرار گرفته است.
برترین برنامه سفر و نقشه خوانی
در لیست معرفی بهترین برنامههای موبایلی سال ۲۰۱۹ برنامههایی برای نقشه خوانی و استفاده در مسافرت هم جایگاه خاصی دارند. در این لیست حتی نام اپلیکیشنهای معروفی چون «گوگل مپ» یا «ویز» هم دیده میشود. اما یکی از برنامههای حرفهای در این زمینه که توسط اکثر سایتها معرفی شده برنامه Citymapper است.
این برنامه رایگان که هم در اختیار کاربران سیستم عامل اندروید و هم ios قرار گرفته است بهترین برنامه برای مسافران و حتی ساکنان دائمی یک شهر است. البته این برنامه بیشتر برای کاربرانی که قصد مسافرت به خارج از کشور را دارند کارایی بیشتری دارد. به وسیله این برنامه شما میتوانید از اطلاعات به روز تمامی وسایل حمل و نقل عمومی باخبر شوید و بهترین راه برای رسیدن به مقصد خود را پیدا کنید. مهمترین ویژگی این اپلیکیشن این است که بر طبق آخرین اطلاعات بهروز میشود، اطلاعاتی چون تأخیر مترو، نقص فنی اتوبوس و.... در نتیجه با استفاده از این برنامه شما میتوانید برنامهای بیدردسر برای سفر خود بریزید و از اتلاف وقت جلوگیری کنید. این برنامه بر اساس اطلاعاتی که دارد مدت زمان راهتان از مقصد به وسیله مترو، قطار، اتوبوس، تاکسی و... را محاسبه و به شما اعلام می کند.
این برنامه در حال حاضر حاوی اطلاعات 30 شهر مهم دنیا است. اگر قصد سفر به کشورهای مختلف دنیا را دارید قبل ازسفر این برنامه را برای کاهش هزینه و جلوگیری از هدر رفتن هزینه حتماً روی گوشی خود نصب کنید. Dark Sky Weather یا WeatherPro هم از دیگر برنامههای مناسب در این بخش است که البته استفاده از امکانات آن رایگان نیست و برای داشتن آنها باید بین ۹۹ سنت تا ۳ دلار هزینه پرداخت کنید.
برترین برنامه سلامت و تندرستی
اگر بارها برای انجام ورزش و در نظر گرفتن یک رژیم غذایی برنامه در نظر گرفته اید و انجام هم نداده اید شاید بهتر باشد در سال جدید میلادی و با کمک برنامه MyFitnessPal تمام این تنبلیها را جبران کنید. این برنامه که در لیست بهترین برنامههای پیشنهادی برای سال ۲۰۱۹ قرار گرفته به شما کمک میکند که هم از نظر سلامتی مراقب بدن خود باشید و هم به تناسب اندامی که در نظر دارید برسید. این اپلیکیشن فیتنس اطلاعات فردی شما مثل قد و وزن فعلی و وزن ایدهآل را میگیرد و به شما یک برنامه غذایی روزانه ساده میدهد. تمام غذاهایی که شما در طول روز میخورید توسط برنامه، کالری شماری و اندازهگیری میشود و شما میتوانید ببینید که چند کالری در روز باید مصرف کنید و هرکدام از خوراکیها چند کالری دارند.
حتی نوع فعالیتی که در طول روز دارید، توسط خود موبایل یا هر نوع ساعت هوشمندی که شما دارید اندازهگیری میشود و به برنامه رژیم غذایی روزانه شما اضافه میشود.بانک اطلاعات غذایی برنامه «مای فیتنس پل» بسیار بزرگ است و تمام خوراکیها، غذاها و نوشیدنیهایی که فکر میکنید، با میزان کالری، چربی، قند و مواد غذایی دیگر در آن ثبت شده است. از مزایای این اپلیکیشن بارکدخوان آن است که به شما اجازه میدهد با استفاده از بارکد، خوراکی مورد نظر خود را از این بانک غذا پیدا و به منوی خود اضافه کنید. در کنار این امکانات این برنامه به شما ورزشهای روزانهای را نیز پیشنهاد می دهد و آنطور که کاربران در شبکههای اجتماعی گزارش دادهاند این برنامه به مرور زمان انگیزه زیادی در شما برای اجرای حرکات ورزشی و رعایت رژیم غذایی ایجاد میکند. این برنامه بهصورت رایگان در اختیار کاربران سیستم عامل اندروید و ios قرار گرفته است. Runkeeper هم در این زمینه یکی دیگر از برنامههای پیشنهادی است که بهصورت رایگان برای کاربران اندروید و ios قابل استفاده است.
برترین برنامه افزایش سطح دانش
برنامهنویسی در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از نوجوانان و جوانان بهعنوان یک شغل آینده دار قرار گرفته است. برای همین هم در لیست برنامههایی که باید در سال ۲۰۱۹ روی گوشی خود نصب کنید نام برنامه Mimo دیده می شود. این برنامه یکی از بهترین برنامهها برای یادگیری برنامهنویسی از مبتدی تا حرفهای است. این برنامه مفاهیم پایه برنامهنویسی را به شما آموزش میدهد تا به حدی برسید که اصول اولیه ساخت یک اپ، بازی، طراحی وب سایت، اتوماسیون کارها و اصول بنیادین هک را یاد بگیرید.
این برنامه تلاش کرده که این کار را از پایهایترین مفاهیم شروع کند تا پله پله به مباحث پیچیدهتر برسید. بعد از گذراندن دوره اولیه اپ که اصول و مبانی برنامهنویسی است، در مرحله بعد میتوانید در محیط جذاب اپ بهدنبال دورههای آموزشی و رشتههای مورد علاقهتان بگردید. سوئیفت، پایتون، CSS، HTML، جاوا اسکریپت، SQL، PHP، سیشارپ از جمله معروف ترین دورههای این برنامه هستند. براساس گزارشهای مختلف این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا در بهترین حالت اولین برنامه خودتان را با آن بنویسید.
آموزش تغییرات جدید در افزونه Yoast
اگر با افزونه سئو وردپرس یا همان Yoast سرو کار داشته باشید احتمالا متوجه شده اید که به تازگی نسخه ای جدید از این افزونه منتشر شده است که دارای قابلیت های جدیدی است. در آپدیت جدید Yoast علاوه بر امکانات پیشین سئو، بخشی به اسم content اضافه شده است که ساختار مقالات سایت را از نظر نگارشی، خوانایی و درازا درونمایه رسیدگی می کند.
با پروا به درخواست مکرر شما از وبسیما دوره آموزشی جامع برای آموزش سئو وردپرس تعبیه و منتشر شده است، امکانات جدید Yoast در بخش Content در این دوره آموزشی هستی نداشت که در این نوشتار بصورت کامل رسیدگی و شناسایی میشود.
آموزش کار با content در افزونه Yoast
با پروا به تاثیر بسیار زیاد کیفیت درونمایه بر سئو، 6 چک لیست محتوایی در ورژن 3.3 افزونه Yoast اضافه شده است که به بهینه سازی محتوای سایت کمک خواهد کرد. این 6 چک لیست تک تک اجزای مقالات شما را از نظر ساختار محتوایی از آنگونه پاراگراف، ذیل عنوان، جملات و… بررسی می کند الی به راحتی بتوانید محتوایی با ارزش فرآوری کنید.
آموزش Yoast
آکادمی وبسیما - آموزش تخصصی سئو، دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت
آکادمی وبسیما با هدف آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ در ساحل به روز ترین متدهای طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری راه اندازی شده است. برگزاری دوره های حضوری و ارایه فیلم ها آموزشی از برنامه های اصلی آکادمی وبسیما است.
استراتژی تیم Yoast برای تغییرات جدید
تیم Yoast با رسیدگی جنبه های زبان شناسی و محتوایی و کارایی آن بر روی کاربران سعی کرده است لغایت چک فهرست مناسبی را در آپدیت جدید افزونه Yoast ایجاد کند. نتیجه گیری تیم تحقیقاتی Yoast بر این پای بست، است که کاربران سایت معمولا جمله های طولانی و مجهول را نمی پسندند و در کمترین سررسید می خواهند به منظور خویش برسند.
آموزش دسته جدید در Yoast به نام content
بررسی ها حاکی از آن است که در بسیاری از نرم اسباب های موجود در بازار محتوا از نظ گرامر و املا بررسی می شود ولی هرگز به خوانایی درونمایه پروا نشده است و از آنجایی که گرفتن یک پیام بدست مخاطب وابسته به میزان خوانایی یک متن می باشد افزونه سئو وردپرس کوشش کرده است فاکتور خوانایی را در چک لیست خویش لحاظ کند.
در ادامه 6 فاکتور اضافه شده به
بررسی عنوان ها یا تگ های h
در آپدید جدید Yoast چک لیستی به اسم زیر عنوان افزوده شده است که همگی تگ های h موجود در درونمایه را بر اساس شمار تکرار،طول، و کلمات بکار رفته می سنجد.
افرادی که متنی را در صفحات وب مطالعه می کنند معمولا زمان مقداری دارند، بررسی طول جملات محتوای سایت در افزونه وردپرس سئو Yoast SEO آنها می خواهند در کوتاهترین زمان اطلاعاتی را از صفحات وب کسب کنند. از آنجایی که افراد پیش از خواستن کلی متن با احضار سرفصل ها، دید کلی از محتوای سایت کسب می کنند برآیند اینکه زیرعنوان خوب نه تنها یک رویت کلی به خواننده می دهد بلکه سبب می شود ساختار متن به راستی سازمان دهی شود و خوانایی متن افزایش یابد.
قابلیت های جدید در افزونه سئو وردپرس
در نتیجه در آپدیت جدید Yoast قابلیتی افزوده شده است که با بررسی زیرعنوان های مقاله هماهنگی کلی درونمایه را میسنجد. مهمترین مواردی که بدست این افزونه بررسی میشوند عبارت است از:
در اثناء نگارش یک مقاله باید از پایین عنوان ها نیز در متن مقاله بهرهگیری شود
بعد از هر عنوان متنی نوشته شود که علاوه بر روشنگری عنوان اصلی در بردارنده زیر عنوان خویش نیز باشد
استفاده بسیار از پایین عنوان ها رهنمود نمی شود و خوانایی متن را از بین می برد
طول متن ذیل عنوان معمولا با متنی که بعد از پایین عنوان نوشته می شود سنجیده می شود
معیار افزونه سئو وردپرس برای چراغ های سبز و قرمز به این صورت است که اگر نوشتار شما بعد از هر زیر عنوان
دارای 300 واژه باشد شما یک چراغ سبز گرفتن خواهید کرد.
دارای بیش از 300 و کمتر از 350 کلمه باشد چراغ نارنجی دریافت خواهید کرد
دارای بیش از 350 واژه باشد چراغ قرمز اخذ خواهید کرد
تعدادی از دورههای آموزشی این برنامه بهصورت رایگان ارائه شدهاند، اما برای دسترسی به سطوح بالای آن لازم است که در اپلیکیشن حق اشتراک بپردازید. این برنامه برای کاربران سیستم عامل اندروید و ios قابل استفاده است. حالا اگر هدفتان برنامهنویسی نیست و دوست دارید در بخشهای دیگر آموزشهای خوبی یاد بگیرید میتوانید از اپلیکیشن MasterClass: Learn How To Cook, Sing, Act and More استفاده کنید. شما با این برنامه به درسهای آموزشی از استادان بزرگ در زمینههای آشپزی، فیلم و تلویزیون، موزیک، نویسندگی، ورزش و... دسترسی خواهید داشت.
اگر شما به موضوعاتی که به آن اشاره شد علاقه دارید و زبان انگلیسی بدی هم ندارید حتماً این اپلیکیشن را دانلود و روی گوشی خود نصب کنید. کلاسهای این برنامه توسط استادان بزرگ آموزش داده می شود. این برنامه با محتواهای رایگان و پولی در اختیار کاربران اندروید قرار
گرفته است.
به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، دانشمندان با کشفی جدید می توانند سیگنال های رادیویی را به برق تبدیل کنند.
این کشف سبب می شود موبایل ها و دستگاه های مختلف نیازی به باتری نداشته باشند و البته این روشی کاملا نوین برای استفاده از فناوری های هوشمند است.
محققان آمریکایی یک دستگاه آنتن یکسو ساز ( rectenna) از ماده نیمه رسانا ساخته اند که ضخامت آن فقط چند اتم است. سیگنال های وای فای به وسیله یک آنتن یکپارچه دریافت و به جریان DC تبدیل می شود که مناسب مدارهای الکترونیکی است.
این دستگاه را می توان برای تولید موبایل، لپ تاپ، دستگاه های پزشکی و فناوری های پوشیدنی استفاده کرد که نیازی به باتری ندارند. با توجه به انعطاف پذیری دستگاه می توان آن را طوری ساخت که محوطه بزرگی را پوشش دهد.
به گفته محققان، این دستگاه می تواند نقش مهمی در آینده دستگاه های هوشمند الکترونیکی داشته باشد.
پروفسور «توماس پالاسیوس» از MITمی گوید: اگر بتوان سیستم های الکترونیکی ساخت که دور یک پل پیچیده می شوند یا یک بزرگراه یا دیوارهای محل کار را به طور کامل می پوشانند، در این صورت چگونه باید برای این دستگاه های الکترونیکی انرژی فراهم کرد؟ ما روشی نوین برای برق رسانی به سیستم های الکترونیکی آینده داریم و برای این منظور از انرژی وای فای استفاده می کنیم زیرا به راحتی با مناطق گسترده یکپارچه می شود و به این ترتیب می توان تمام محیط اطراف را هوشمند کرد.
در آزمایش های انجام شده این دستگاه هنگامیکه در معرض سیگنال های وای فای معمولی قرار گرفت، حدود ۴۰ میکرووات برق تولید کرد.
این میزان برق برای روشن کردن نمایشگر موبایل یا فعال کردن تراشه سیلیکونی کافی است.
این تحقیق در ژورنال Nature منتشر شده است.